Home Destinimet Shërbimet Tona Ofertë bashkëpunimi Aktivitete Info për ne Kontakt Linkat

Mirë se erdhët në faqen tonë Dibrani-transport

 

Dibrani-Transport me një përvojë 11 vjeçare ka ndryshuar veprimtarinë e vet si po e shihni edhe me riorganizime të shtuara në tregti, ndërmjetësim shitje-blerje risi,vizitone faqen tonë dhe bindeni veten tuaj dhe të tjerët , mos harroni shpërndane të miqtë tuaj.

RISI për ne është puna dhe vetëm puna,ndërsa për ju mbetet kënaqësia mos hezito thirr menjëherë, nga ana e juaj mjafton vetëm një telefonatë tjerat i kryejmë ne.

Ne i kryejmë shërbimet, transportin, zhdoganimin, blerjen e mallit për ju, shitjen ndërmjetësimin dhe një serë shërbimesh marrjen dhe dërgimin e mallrave në shtëpitë tuaja.

 

Shërbimet tona dhe organizimi i transportit:

Detyrat kryesore të shërbimeve tona:1- Marrja e mallit nga shtëpia (adresa) e juaj


2- Transporti i të gjitha llojeve të mallrave në     drejtim të Kosovës,ose anasjelltas për në     Gjermani, apo vendet tjera te Evropës.


3- Shpedicionin,


4- Zhdoganimin e mallit tuaj,


5- Dorëzimi i mallit tek pritësi i caktuar nga ana e     juaj.

 

 

Na Kontaktoni ne Lajmrohemi:


Listen to audio CAPTCHA